Baros'tan Cimbom'a gözdağı

Galatasaray maçını bekleyen Milan Baros “Bu hayatımın maçı olacak" dedi.

05 Eylül 2013 Perşembe 12:30
Baros'tan Cimbom'a gözdağı
Medical Park Antalyaspor'un sezon başında transfer ettiği Galatasaray'ın eski futbolcusu Milan Baros, 13 Eylül'de İstanbul'da oynanacak maçı iple çekiyor. Çek futbolcu, antrenmanlarda yüksek performans sergilerken, çift kale maçta da birbirinden güzel goller atarak Galatasaray'a gözdağı verdi. Galatasaray maçını iple çektiğini söyleyen Milan Baros, “Bu hayatımın maçı olacak. Herkesin favori olarak gördüğü Galatasaray'ı bu maçta yenersek sürpriz olmayacak" dedi.

AYBABA: ÇEKİNMİYORUZ
Antalyaspor, sezonun 4'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını her gün tempo artırarak sürdürüyor. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan çalışmalara, sakatlıkları devam eden Deniz Barış, Uğur İnceman, Onur Tencer, Emre Güngör ile Ümit Milli Takımı'nda bulunan Emrah Başşan ve ülkesine giden Sammy Ndjock katılmıyor. Teknik direktör Aybaba, “Oyuncuların ve özellikle yabancıların sergilediği performanstan memnunum. Galatasaray gibi kadrosunda önemli oyuncuların bulunduğu bir takımdan çekinmiyoruz" dedi.

ADANA'YA GİDİYORLAR
Antalyaspor, milli maç nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına pazar günü deplasmanda Adana Demirspor ile özel bir hazırlık maçı yapacak. Antalyaspor, Türkiye'nin efsane amatörü, federasyon temsilcisi rahmetli Ali Hoşfikirer'in anısına yapılacak maç için cumartesi günü Adana'ya gidecek olan kırmızı beyazlı takım, pazar günkü karşılaşma sonrasında Antalya'ya dönecek. Antalyaspor 1 günlük iznin ardından Galatasaray maçı haftasının idman programını uygulamaya başlayacak. 

Son Güncelleme: 05.09.2013 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.