Aytemiz Alanyaspor'dan Eymen bebeğe destek

AYTEMİZ Alanyaspor'un Kasımpaşa maçının bilet gelirleri, Sakarya'daki SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastası 6.5 aylık Eymen Çapkın için başlatılan kampanyaya bağışlanacak.

26 Mart 2017 Pazar 12:38
Aytemiz Alanyaspor'dan Eymen bebeğe destek
Nadir görülen SMA hastalığından dolayı yaşam savaşı veren Sakarya'da oturan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin bebeği Eymen'in tedavisinde kullanılmak üzere gereken 561 bin dolar tutarındaki ilaç masraflarının karşılanması için başlatılan kampanyaya Aytemiz Alanyaspor'dan da destek geldi. Aytemiz Alanyaspor, 1 Nisan'da oynanacak Kasımpaşa maçının bilet gelirlerinin Eymen Çapkın için başlatılan kampanyaya bağışlanması kararı aldı.

Alanyalılar'ın her zaman hayır işlerine duyarlılık gösterdiğini ve bu kampanyaya da destek vereceğine inandığını belirten Başkan Çavuşoğlu, "Milletimize düşen görev Eymen bebek için bilet alarak maça gelmektir. Kombinesi olan arkadaşlarımızın da kampanyaya destek verebilmesi için stat girişine bağış kutusu koyacağız. İnşallah bu kampanyaya diğer Süper Lig kulüplerimiz de destek verir ve kampanya amacına ulaşır" dedi. 

Son Güncelleme: 26.03.2017 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.