Aybaba, ideali arıyor

Samet Aybaba, “Hazırlık maçlarında skora bakmam. Kazanmak her zaman güzel, ama ideal 11 için tüm alternatifleri görmek zorundayım" dedi.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 12:01
Aybaba, ideali arıyor
MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Slovenya'da Karabük ile yapılan özel maçı 1-0 kaybetmiş olmalarının önemi olmadığını söyledi. Hazırlık maçlarının önemine vurgu yapan Aybaba, "Sezon öncesi bu tür özel maçlar özellikle geniş kadroda ideal 11'i yakalamak adına önemli. Gerek Davraz'da gerek Slovenya'da oynadığımız hazırlık maçlarında sadece 1 yenilgi aldık, ama çok şey kazandık. Eskilerle yenileri bir arada birçok kez görme imkanımız oluyor. Bu maçlar, alternatiflerle birlikte şablonu oluşturmak adına büyük önem taşıyor" dedi.

SON MAÇ KONYASPOR İLE

Yeni sezon kamp çalışmalarında ilk hazırlık maçını Davraz'da Mersin İdman Yurdu ile yapan ve 1-0 kazanan Antalyaspor, yine Davraz'da yaptığı ikinci hazırlık maçında Azerbaycan'ın Kabala takımı ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar Slovenya'daki ilk hazırlık maçında Macaristan'ın Kaposvari takımı ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor daha sonra Sırbistan'ın FK Rad takımıyla 1-1, Cukaricki ile yenişemeyerek 2-2 berabere kaldı. Karabük ile yaptığı özel maçı 1-0 kaybeden Antalyaspor, Slovenya'daki son hazırlık maçını bugün Konyaspor ile yapacak ve yarın akşam saatlerinde yurda dönecek.
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.