'Antalya'ya severek geldim'

Medical Park Antalyaspor'un Celta De Vigo takımından transfer ederek 2 yıllığına renklerine bağladığı Natxo İnsa, Türk futbolunu yakından tanıdığını, Antalya ve Antalyaspor'u bildiğini, bu nedenle teklif gelince fazla düşünmediğini söyledi.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 12:11
'Antalya'ya severek geldim'
Havalimanında konuşan İspanyol futbolcu, şunları anlattı: "Antalyaspor'a severek geldim. Transfer teklifi geldiğinde fazla düşünmedim. Biraz fazla sıcak ama burayı seviyorum. Yabancılık çekmiyorum. Takım arkadaşlarımla uyum sağlıyorum. Antalyaspor'a başarılı olmak ve Türkiye'nin beni daha yakından tanıması için geldim."

MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da Natxo İnsa için, "Çok seri ve çabuk adam. Çok faydasını göreceğiz" görüşünü dile getirdi. 

Son Güncelleme: 24.08.2013 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.