Antalyaspor'un yeni transferi Sandro ilk antrenmanında

ANTALYASPOR'un bugün sözleşme imzaladığı Brezilyalı yeni stoperi Sandro Ranieri, ilk çıktığı antrenmanında sempatik tavırlarıyla dikkati çekti.

10 Ocak 2017 Salı 17:22
Antalyaspor'un yeni transferi Sandro ilk antrenmanında
Kırmızı beyazlı takımın teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Brezilyalı stoper Sandro Ranieri de yer aldı. Rıza Çalımbay, antrenmandan önce futbolcularıyla sahada kısa süreli bir toplantı yaptı. Koşu ve ısınmayla başlayan antrenmanda futbolcular, kuvvet ve kondisyon çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise kırmızı beyazlılar küçük sahada kaleli taktik maç yaptı. Antrenmanda yeni transfer Sandro'nun yeni takımındaki ilk antrenmanında Brezilyalı Motta ve Diego ile bir süre sohbet ederken neşeli olduğu gözlendi. 27 yaşındaki stoperin 33 numaralı formayı giyeceğini açıklandı.



ETO'O HIRSLI
Antalyaspor'un dünyaca ünlü Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun antrenmanda hırslı olduğu gözlendi. Beşiktaş ile oynana hazırlık maçında burnu kırılan kaleci Ozan ise takımdan ayrı koşu yaptı. Ozan'ın sezon sonunda ameliyat olacağı belirtildi. 

Son Güncelleme: 10.01.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.