Antalyasporlu Nazlıcan, milli takımda

 ANTALYASPOR Kadın Sutopu takımı oyuncusu Nazlıcan Uysal, milli takım kadrosuna seçildi. 

31 Mayıs 2018 Perşembe 12:26
Antalyasporlu Nazlıcan, milli takımda

Türkiye U17 Bayan Sutopu Milli Takımı kadrosuna alınan Antalyaspor Kadın Sutopu takımı oyuncusu Nazlıcan Uysal, 2-3 Haziran'da Bulgaristan'ın Vratsa kentinde düzenlenecek BOTEV DAYS Uluslararası Sutopu Turnuvası'nda milli formayı giyecek. Milli takım kadrosuyla Bulgaristan'a giden Antalyasporlu oyuncuya son antrenmanda takım arkadaşları destek verdi.

Küçük yaşlarda yüzme sporuna başladığını belirten Nazlıcan Uysal, "Son 2 yıldır Antalyaspor'da sutopu oynuyorum. Başta antrenörüm Tarkan Saçalır ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Antalyaspor takım kaptanı Nisa İpek Umur ise "Kulübümüz bize her gün antrenman imkanı sağlıyor. Ülkemizde birçok kadın takımımda bu imkan yok. Düzenli çalışmayla 2 yılda çok yol aldık. Altyapımızda birçok oyuncumuz var. Nazlı'nın açtığı yoldan devam ederek şehrimizi ve kulübümüzü milli takım düzeyinde temsil edeceğiz" diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.