Antalyaspor'da zafer sevinci

ANTALYASPOR, sahasında oynadığı Fenerbahçe maçının galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadı. Soyunma odasında sevinç yaşayan kırmızı beyazlı futbolculardan Zeki, galibiyeti polislere armağan etti. Futbolculardan Danilo, "Fenerbahçe karşısında muhteşem zafer", Diego da "Süper galibiyet. 3 puan daha böyle devam" dedi.

13 Aralık 2016 Salı 14:45
Antalyaspor'da zafer sevinci
Antalyaspor, Fenerbahçe maçında kazandığı 3 puanın sevincini yaşıyor. Ligde 10 haftadır yenilmeyen Fenerbahçe karşısında kazanılan galibiyetle kırmızı beyazlılar, 6 maçtır kaybetmeyerek çıkış yakaladı. Maçın ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşayan futbolcular, öz çekim yaparak galibiyeti kutladı. Galibiyet sevinci futbolcular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlara da yansıdı.

Zeki Yıldırım, galibiyeti polislere armağan ederek, "Bu zafer her zaman yanımızda olan ve canı pahasına bizleri koruyan polislerimize armağan olsun. Şehitler ölmez vatan bölünmez" ifadelerini kullandı. Takım arkadaşlarını tebrik eden Diego da "Süper galibiyet. Bravo takım, bravo taraftar. 3 puan daha böyle devam. Takım arkadaşlarının gol sevinci fotoğrafını paylaşan Danilo ise "Great win against Fenerbahçe (Fenerbahçe karşısında muhteşem zafer)" yorumuyla takipçilerine seslendi.
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.