Antalyaspor'da neşeli antrenman

SPOR Toto Süper Ligde Antalyaspor, Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

30 Kasım 2016 Çarşamba 13:45
Antalyaspor'da neşeli antrenman
Kırmızı beyazlı takım Hasan Subaşı Tesisleri'nde, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra koordinasyona dayalı eğitsel oyun oynadı.



Oyunda futbolcuların birbirine sarılması ve yerde yaptığı hareketlerde neşeli dakikalar yaşandı. Daha sonra top kapma ve pas çalışması yapan kırmızı beyazlılar, sınırlı alanda taktik oyun oynadı. Antrenmanın ikinci bölümünde Çalımbay, futbolcularına taktik çalışması yaptırdı. Sınırlı alanda kaleli taktik oyununda Çalımbay, futbolcularını sık sık uyardı. Taktik antrenmanda Eto'o hırsıyla dikkati çekti. Antrenmanda Emre Güral, fizyoterapist gözetiminde takımdan ayrı çalıştı. 


Son Güncelleme: 30.11.2016 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.