Antalyaspor'da Makoun şoku

ANTALYASPOR'da antrenmanda sakatlanan Jean Makoun ile tedavisi yetişmeyen Emre Güral, Kardemir Karabükspor deplasmanında forma giymeyecek.

15 Eylül 2016 Perşembe 12:48
Antalyaspor'da Makoun şoku
Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Antalyaspor, yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım gerçekleştirdiği son antrenmanda maçın hazırlıklarını tamamladı. Antalyaspor'da antrenmanda sakatlanan Jean Makoun, sol arka adalesindeki çekme nedeniyle maç kadrosuna alınmadı. Makoun'un yanı sıra kırmızı beyazlı takımda sağ diz kapağında ağrıları devam eden Emre Güral da Karabük deplasmanında forma giyemeyecek.
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in Kardemir Karabükspor maçında Makoun'un yerine Zeki'ye görev vermesi bekleniyor. Morais, Emre Güral'ın yerine de maçın kamp kadrosuna da Deniz Kadah'ı dahil etti.
Ligde ilk 3 haftayı 1 puanla tamamlayan Antalyaspor, Kardemir Karabük maçında 3 puan kazanarak, ligde alt sıralardan kurtulmak için çıkış arıyor.

Son Güncelleme: 15.09.2016 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.