Antalyaspor’da Göztepe maçı hazırlıkları başladı

Süper Kupa final müsabakasında Beşiktaş’a penaltı atışları sonucu kaybeden Antalyaspor’da Göztepe maçının hazırlıkları başladı.

06 Ocak 2022 Perşembe 16:38
Antalyaspor’da Göztepe maçı hazırlıkları başladı

İsa Akar
ANTALYA (İHA) 
Süper Kupa finalinde Antalyaspor ile Beşiktaş Katar’ın başkenti Doha’da karşı karşıya geldi. Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynanan mücadelenin normal süresi ve uzatmaları 1-1 eşitlikle tamamlandı. Penaltı atışları sonucunda Beşiktaş 5-3 kazanırken, Süper Kupa’nın sahibi oldu. Aynı gün kente dönen Antalyaspor, ligde hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı. Kupa maçında forma giyen oyuncular salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise Futbol Sorumlusu Nuri Şahin idaresinde sahada çalıştı. Kupa maçının son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Doğukan Sinik’in sağlık durumunun iyi olduğu ve takımdaki yerini alacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 06.01.2022 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.