Antalyaspor'da futbol şöleni

ANTALYASPOR Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Antalya Futbol Okulları Futbol Akademileri Halil Fidan ve Mesut Sarıkaya 4. Kış Kampı törenle sona erdi.

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:01
Antalyaspor'da futbol şöleni
Antalyaspor Merkez Futbol Okulları ile diğer illerdeki 20 okuldan yetenekli futbolcu adaylarını gözlemlemek ve Antalyasporlu olma bilincini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen kış kampı etkinlikleri, Kundu'daki bir otelde yapıldı. 2002- 2010 yılları arasında doğan 450 sporcunun aileleriyle yer aldığı etkinlik 4 gün sürdü. Kampta yaş gruplarına göre düzenlenen turnuvalarda sporcular maç yaptı. Etkinlikte, başarılı sporcu ve futbolcu olmak için yapılması gereken çalışmalarla, psikolojik yönden gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim verildi. Sporculara doğru beslenme, başarıya giden yoldaki önemli detaylar anlatıldı.



Kamp, kapanış töreniyle sona erdi. Törende turnuvada dereceye giren takımlara madalya verildi. Hayatını kaybeden alt yapı futbolcuları Halil Fidan ile Mesut Sarıkaya'nın da aileleri törene katıldı. Antalyasporlu futbolcuların imzalarının yer aldığı top çekilişle genç sporculara dağıtıldı. Halil Fidan'ın babası Hüseyin Fidan ile Mesut Sarıkaya'nın annesi Nural Sarıkaya, duygularını dile getirdi. Genç yaşta yaşamını yitiren iki sporcuyu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, kampın sömestir tatilinde gençleri eğlendirmek, sporla bağlarını güçlendirmek ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yapıldığını söyledi.
 

Son Güncelleme: 30.01.2017 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.