Antalyaspor'a ziyaretçi akını

CHP Antalya İl Başkanı Kök ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gültekin Gencer' ziyaret ederek başarı diledi.

22 Ağustos 2013 Perşembe 12:19
Antalyaspor'a ziyaretçi akını
Medical Park Antalyaspor Kulübü, son günlerde ziyaretçi akınına uğradı. CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Ali İhsan Sav, Fikret Karakaş ve Okan Alanyalı Başkan Gültekin Gencer'i makamında ziyaret etti.

Devrim Kök, burda yaptığı konuşmada, "Antalya gibi bir kentin stadının olmaması büyük ayıbımız. Bundan sonraki süreçte umarım bir aksilik çıkmaz ve yeni stadımızda maçlarımızı oynarız. Biz Medical Park Antalyaspor için ne yapılması gerekiyorsa desteğe hazırız. Gerçek ve iyi bir Antalyasporlu olarak, son dönemlerin en iddialı kadrosunu kurduğunuz için kalpten tebrik ediyorum. Antalya Türkiye'nin vizyon şehri ve Antalyaspor bu şehrin en önemli markası. Antalyaspor'a yapacağımız katkı haklı övüncümüz olur" dedi.

Başkan Gencer de ziyaret için teşekkür ederek, "Antalyaspor büyük bir marka. Siyasetin dışında kalması kaydı ile belediyelerimize büyük görevler düşmekte. Yönetim olarak hayallerimiz Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek ve 33 bin kişilik stadımızı açıp doldurmak" diye konuştu. Ziyaret sonrası CHP İl Yönetimi ve yöneticiler, Hasan Subaşı Tesisleri'nde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.