Antalyaspor'a hentbolda 3 transfer

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, iç transferde 2 olmak üzere 3 isme daha imza attırdı.

29 Ağustos 2013 Perşembe 16:49
Antalyaspor'a hentbolda 3 transfer
Kırmızı-beyazlı kulüp, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende (A) ve Genç Milli takımlarda oynamış üç oyuncuyu renklerine bağladı. Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ile Hentbol Takımı Baş Antrenörü Tufan Dağseven'in de katıldığı törende, 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ali Canikli, 21 yaşındaki sol oyun kurucu Anıl Tanman, 22 yaşındaki sol kanat Abdullah Ceylan ile birer yıllık sözleşme imzalandı.

ANIL TANMAN ŞEHRE GERİ DÖNDÜ

İç transferde kulübü ile yeniden anlaşan kaptan Ali Canikli, Antalya'da üçüncü sezonunu geçirdiğini belirterek, bu sezon Antalyaspor çatısı altında problemsiz, güvenilir ve huzurlu bir ortamda çalışmaya başladıklarını söyledi. Canikli, bu huzurun bozulmaması için kulübüyle yola devam kararı aldığını ifade etti.

İç transferdeki ikinci imzaya adını yazdıran Abdullah Ceylan da Antalyalı olduğunu, bu kentte yaşadığını belirterek, "Antalya altyapısından çıkıp taraftarı olduğum kulübe imza atmaktan, hem heyecanlıyım hem de çok mutluyum. Umarım uzun yıllar kırmızı beyazlı formayı giyerim" dedi. Antalya altyapısından yetişip Ankara'ya giden ve burada 3 yıl Maliye Milli Piyango forması giydikten sonra yuvaya geri dönen Anıl Tanman ise "Kendimi geliştirip, tecrübe kazanıp şehrimin takımına geri döndüm. Burası benim yuvam, elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

TAKIMIN YAŞ ORTALAMASI 22

Baş Antrenör Tufan Dağseven, transferlerden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Geçen sezona göre takım yapılanmamız daha hızlı gidiyor. Bu sayede sezon öncesi bir turnuvaya katılabiliriz. Transferde genç ve gelecek vaat eden oyunculara ağırlık verdik. Yaş ortalamamızı 22'lere düşürdük. Yabancı oyuncu takviyeleri yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Play off'larda oynamak istiyoruz" dedi. Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban da sezon öncesi faaliyetleri ve transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Son Güncelleme: 29.08.2013 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.