Antalyaspor yönetimi camiadan güven istedi

ANTALYASPOR yönetiminden yapılan açıklamada, "Camiamızın yönetim kurulumuza güvenmesini istirham ediyoruz. Her konu en ince ayrıntısına kadar yönetim kurulumuz tarafından değerlendirilmektedir. Sonuç olarak inanınız ki Antalyasporumuz için en doğru karar verilecektir" ifadeleri yer aldı.

05 Ekim 2016 Çarşamba 14:38
Antalyaspor yönetimi camiadan güven istedi
Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Portekizli Teknik Direktör Jose Morais'in milli maç nedeniyle lige verilen ara dolayısıyla Antalya dışında olduğu belirtildi. Morais'in gönderildiği, yerine farklı isimlerle anlaşıldığı şeklinde haberlerin yapıldığı anlatılan açıklamada, bugün gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısında Antalyaspor için en doğru karar verileceği aktarıldı.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Antalyasporumuzun sportif açıdan henüz hak ettiği yere gelememiş olmasından kaynaklı olarak son günlerde iyi niyetle yapıldığını düşündüğümüz, mevcut hocamızın gönderildiği, yerine yakıştırılan isimlerle anlaşıldığı yönündeki haberleri izliyoruz. Hali hazırda hocamız milli maç arası sebebi ile Antalya dışındadır. Yönetim kurulumuzun olağan toplantısı bugün 18.00'dadır. Tabi ki gündemimizde sportif durum değerlendirilmesi de vardır. Camiamızın yönetim kurulumuza güvenmesini istirham ediyoruz. Her konu en ince ayrıntısına kadar yönetim kurulumuz tarafından değerlendirilmektedir. Sonuç olarak inanınız ki Antalyasporumuz için en doğru karar verilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Son Güncelleme: 05.10.2016 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.