Antalyaspor'un ilk antrenmanında Charles ile Bahadır yer almayacak

KORONAVİRÜS nedeniyle ertelenen lig maçlarının hazırlıklarına 7 Mayıs'ta kampa girerek başlayacak Fraport TAV Antalyaspor'da, yurt dışında olan Charles ile Bahadır Öztürk antrenmana katılamayacak.

02 Mayıs 2020 Cumartesi 18:44
Antalyaspor'un ilk antrenmanında Charles ile Bahadır yer almayacak

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) -

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de koronavirüse yönelik tedbir kapsamında ertelenen lig maçlarının hazırlıklarına 7 Mayıs'ta kampa girerek başlayacak. Başkan Ali Şafak Öztürk'ün sahibi olduğu Belek'teki Regnum Carya Otel'de antrenman yapacak kırmızı beyazlılar, gruplar halinde farklı sahalarda antrenman yapacak. Koronavirüse yönelik tedbirlerin uygulanacağı kampta futbolcular ayrı odalarda konaklayıp, hijyen kurallarına uyarak çalışmalarını sürdürecek.

Kırmızı beyazlılarda 7 Mayıs'ta başlayacak kampa iki futbolcu katılamayacak. Pandemi süreci başlamadan önce sakatlığının tedavisi için ülkesine giden Charles ile Almanya'da ameliyat olmasının ardından İsveç'teki ailesini yanına yerleşen Bahadır Öztürk, henüz Antalya'ya gelmedi. Kaldıkları yerde bireysel çalışmalarını yapan futbolcular, Antalya'ya dönmek için Süper Lig'de maçların oynanacağı tarihin belirlenmesini bekliyor. Uçuş yasağının kalkmasını bekleyen iki futbolcunun Antalya'ya gelebilmesi için kulüp yönetimi de gerekli adımları atmayı hedefliyor.

Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, ülkesinde bulunan Charles'in de ligin yeniden başlayacağı tarihin belli olmasının ardından Türkiye'ye gelmesi için gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi. Tarihin belirlenmesi sonrası futbolcuların özel uçak ile Antalya'ya gelmesi için ilgili kurumlarla görüşmeler yapacaklarını aktaran Süğlün, iki futbolcunun kentte 14 gün karantina uygulanacağını dile getirdi.

Son Güncelleme: 02.05.2020 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.