Antalyaspor'un Beşiktaş maçında 2 eksik

SÜPER Lig'de dış sahada oynadığı son 8 maçı kaybetmeyen Fraport TAV Antalyaspor'un deplasmanda mücadele edeceği Beşiktaş karşılaşmasında Serdar Gürler ile Drole sakatlığı nedeniyle forma giymeyecek. 

17 Eylül 2020 Perşembe 10:51
Antalyaspor'un Beşiktaş maçında 2 eksik

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 2. haftasında 19 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlılar Beşiktaş maçının , taktik çalışmasını yaptı. Antrenmanı, Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk ile Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ve kulüp yöneticileri de takip etti.



Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 8 maçı kaybetmeyen Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş karşılaşmasında da yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor. Kırmızı beyazlılarda sakatlığı devam eden Serdar Gürler ile Drole forma giyemeyecek.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.