Antalyaspor'un 55. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı

Antalyaspor'un 55. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı. Kutlama anında yüzlerce taraftar aynı anda meşale yakarak görsel şölen oluşturdu.

08 Temmuz 2021 Perşembe 09:17
Antalyaspor'un 55. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı

Ertuğrul Gün
ANTALYA (İHA) 
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un kuruluşunun 55. yılı, Boğaçayı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalyaspor’un ortaklaşa organizasyonunda bir araya gelen yüzlerce taraftar, kurulan platform önünde doyasıya eğlendi. Konser alanını dolduran yüzlerce taraftar şarkılara eşlik etti. Kutlama kapsamında Boğaçayı üzerinde yapılan ışıklı flyboard ve jetski gösterisi ise nefesleri kesti.
Gecenin sonunda etkinliğe katılan yüzlerce taraftar, Boğaçayı'nın etrafından yanlarında getirdikleri meşaleleri yakarak görsel şölen oluşturdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.