Antalyaspor'un 53'üncü yaşı kutlandı

ANTALYASPOR'un 53'üncü kuruluş yıldönümü kutlandı. Kutlama sonunda yüzlerce taraftar aynı anda meşale yakarak görsel şölen oluşturdu.

08 Temmuz 2019 Pazartesi 10:56
Antalyaspor'un 53'üncü yaşı kutlandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un kuruluşunun 53'üncü yılı, Boğaçayı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Taraftar grupları 07 Gençlik ve Grup 1966 tarafından düzenlenen organizasyonda rap şarkıcıları Sagopa Kajmer, Canbay ve Wolker ile Yener Çevik sahneye çıktı. Konser alanını dolduran yüzlerce taraftar şarkılara eşlik etti.

Gecede konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, alanı dolduran taraftarların Antalyasporlular Günü'nü kutladı. Öztürk, “İnşallah bu yıl Avrupa kupalarına gideriz ve Antalya'yı Avrupa'ya duyururuz. Bunu yapacaksak hep beraber yapacağız. Gerçek taraftar, şehrinin takımını destekleyenler burada" dedi.

Gecenin sonunda etkinliğe katılan yüzlerce taraftar, Boğaçayı'nın etrafından yanlarında getirdikleri meşaleleri yakarak görsel şölen oluşturdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.