Antalyaspor'un 3 golünden 2'si gençlerden

- FT Antalyaspor’da, Süper Lig'in ilk 2 haftasında gençlerin ortaya koyduğu performans beğeni topladı. Kırmızı-beyazlıların 3 golünden 2'sini genç futbolcular kaydetti.

21 Eylül 2020 Pazartesi 13:19
 Antalyaspor'un 3 golünden 2'si gençlerden

İsa Akar
ANTALYA (İHA)
Antalyaspor, Süper Lig'in ilk iki haftasında topladığı 4 puanla averajla 6. sırada bulunuyor. Ligin ilk maçında Antalyaspor, sahasında Gençlerbirliği’ni 20 yaşındaki Bünyamin Balcı ve Hakan Özmert’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Güney ekibi, ikinci haftada da deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor’un beraberlik golünü yeni transferlerden 19 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Kırmızı-beyazlıların iki maçta attığı 3 golden 2’sini genç futbolcular kaydetti.
Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ayrıca genç oyunculardan Doğukan Sinik ve Paul Mukairu’ya da forma şansı verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.