Antalyaspor, Torku Konyaspor hazırlıklarını sürdürdü

ANTALYASPOR'un pazar günü sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, attığı gollerle göz doldurdu.

27 Nisan 2016 Çarşamba 14:58
Antalyaspor, Torku Konyaspor hazırlıklarını sürdürdü
Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Antalyaspor ile Torku Konyaspor, pazar günü saat 19.00'da Antalya Arena'da karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Portekizli teknik direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmanda futbolcular kuvvet, dayanıklılık ve şut çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise iki gruba ayrılan futbolcular küçük sahada maç yaptı.

Maçta ve şut çalışmasında takım kaptanı Samuel Eto'o, attığı gollerle dikkati çekti. Antrenmanda attığı goller sonrasında Eto'o, sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi gören Brezilyalı futbolcu Chico ile Rıdvan katılmadı.

Son Güncelleme: 27.04.2016 15:00
Anahtar Kelimeler:
Antalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.