Antalyaspor taraftarı 'tek ses'

ANTALYASPOR, taraftar gruplarından Grup 1966 ile 07 Gençlik birleşme kararı aldı. Taraftarlar doğu tribününde Since 1981 adıyla takıma destek verecek.

14 Ağustos 2018 Salı 11:51
Antalyaspor taraftarı 'tek ses'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un güney kale arkasında takımını destekleyen Grup 1966 ile kuzey kale arkasındaki taraftar grubu 07 Gençlik birleşme kararı aldı. Yeni oluşum kapsamında iki taraftar gruplarının derneklerinin kapatılacağı ve 1981 Antalyaspor Taraftarlar Derneği çatısı altında birleşilecek. Doğu tribününde takımı destekleyecek taraftar grubu adı da 'Since 1981 Antalyaspor' olacak.

07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli ile Grup 1966 Antalyaspor Taraftar Grubu Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız, sosyal medya hesaplarından birleşme kararını açıkladı. İki grubun liderleri paylaşımlarında, "Antalyaspor taraftar grupları olarak bu sezon yaşanan olumsuzlukların üstesinden gelebilmek için maraton tribünde birleşme kararı aldık" ifadelerini kullandı. İki taraftar grubunun üyeleri yarın saat 20.00'de Antalya Stadyumu'nda yapacakları toplantıda yeni sezona yönelik alacakları kararları açıklayacak.


Son Güncelleme: 14.08.2018 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.