Antalyaspor sıkı markajda

Acarlıoğlu, "Eskilerle yeniler, her hafta biraz daha birbirine ısınıyor. Sabır ve zamana ihtiyaç var. Uyarı ve yapıcı eleştiriler, bir Antalyasporlu olarak görevimiz" dedi.

19 Eylül 2013 Perşembe 12:22
Antalyaspor sıkı markajda
Medical Park Antalyaspor'da eski başkan Hasan Akıncıoğlu döneminde asbaşkan olarak görev yapan Hüseyin Acarlıoğlu, yönetimiyle, teknik heyet ve futbolcu kadrosuyla yeni Antalyaspor'u yorumladı. Acarlıoğlu, geçmiş dönemlerde görev alan yönetici arkadaşlarıyla bir araya geldikleri sohbetlerde, geride kalan 4 haftalık süreci değerlendirdiklerini söyledi.

Bir Antalyasporlu olarak yapıcı ve uyarıcı eleştirilerin yararlı olacağına inandığını vurgulayan Acarlıoğlu, şöyle dedi: "Gençlerden oluşan yönetim kurulundaki arkadaşların gayret ve arzulu çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başkan Gencer'in kısa sürede ani çıkışları kulübü sıkıntıya düşürebilir. Daha dikkatli, daha sakin ve daha az konuşmak, Antalyaspor'un gücünü katlar. Yerinde ve zamanında müdahale iyi sonuçlar doğurur. Kulüp olarak çok yararlı olduğuna inandığımız Mehmet Özdilek'in yerine göreve gelen Samet Aybaba, bugünkü piyasada ve koşullarda verilmiş en doğru karardır."

Samet Aybaba'nın değişmeyen duruşu ve dürüstlüğü ile bu piyasanın en iyileri arasında olduğuna işaret eden Acarlıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Samet hocanın biraz zamana ihtiyacı var. Alınan yabancı oyuncuların zamanla çok daha büyük işler yapacağına inanıyorum. Çünkü yakından izlediğimiz Antalyaspor'un yeni yabancıları da son derece kaliteli. Zaten Antalyaspor'un eski mevcut kadrosu, geçen sezonu 7'nci sırada bitirerek, kaliteli bir takım olduğunu belgelemişti. Şimdi daha büyük hedefler için biraz sabır." 

Son Güncelleme: 19.09.2013 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.