Antalyaspor, özel uçakla Gaziantep'e uçuyor

Teknik Direktör Aybaba, Natxo İnsa, Ferdinand ve Vederson'un da kadroya alındığını açıkladı. İngiliz ile İspanyol futbolcunun defansın önünde yan yana oynayabileceği ifade edildi.

22 Ağustos 2013 Perşembe 12:09
Antalyaspor, özel uçakla Gaziantep'e uçuyor
Medical Park Antalyaspor, sezonun ikinci haftasında yarın akşam deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için bugün özel uçakla yola çıkıyor. Maçın son hazırlığını sabah yapacak olan kırmızı beyazlı takım, daha sonra havalimanının yolunu tutacak. Teknik Direktör Samet Aybaba, Anton Ferdinand'le birlikte Natxo İnsa ve Gökçek Vederson'un da kadroda olduğunu açıkladı.

İngiliz futbolcu ile İspanyol oyuncunun, defansın hemen önünde yan yana görev yapabileceği ifade edildi. Antalyaspor'da geçen hafta oynanan Kayseri Erciyes maçında kadroda bulunmayan Gökçek Vederson, defansın solunda ilk 11'de sahaya çıkacak. Teknik Direktör Aybaba, Gaziantep karşısında yüksek tempo, mücadele ve kazanma arzusu gibi futbolun gerektirdiği tüm unsurları sahaya yansıtacaklarını, bu konuda tüm oyuncularına güvendiğini söyledi. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.