Antalyaspor Kulübü Derneği genel kurulu yapıldı

ANTALYASPOR Kulübü Derneği'nin eylül ayı genel kurul toplantısı yapıldı.

21 Eylül 2019 Cumartesi 15:07
Antalyaspor Kulübü Derneği genel kurulu yapıldı

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Suphi Türel Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, divan heyetinin oluşturulmasıyla başlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından genel kurul tutanaklarının imzalanması için divan heyetine yetki verildi. Genel kurulda, Ankara Keçiören Bağlum Spor Kulübü Voleybol Şubesinin Antalyaspor Kulübü Derneği'ne devri görüşüldü. Genel kurul üyelerinin onayına sunulan gündem maddesi, oy birliğiyle kabul edildi. Voleybol takımının Kadınlar 1. Lige yükselmesine olanak tanıyan genel kurul kararı alındı.

Genel kurulda, Antalyaspor Kulübü Derneği giriş ve üyelik aidatının artırılması da görüşüldü. Dernek üyeliğine giriş ve yıllık aidatının 2020 yılından itibaren 3 yıl boyunca her yıl yüzde 20 artırılması ve herhangi bir branşta milli takımlarda görev almış, takımsal veya bireysel olarak en az Türkiye Şampiyonluğu kazanmış, 5 yıl sürekli ya da 10 yıl aralıklarla Antalyaspor forması giymiş sporcu ve teknik ekipte yer alanların da üyelik sayısal sınırlamasına dahil edilmeden, giriş ve yıllık aidat ödenmesi aranmaksızın üyeliğe kabul edilmesi de kabul edildi.

Yapılan konuşmaların ardından genel kurul toplantısı sona erdi.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.