Antalyaspor, Kasımpaşa maçına hazırlanıyor

SÜPER Lig'in 8'inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti. Kırmızı beyazlılarda Amilton ile Jahovic kart cezası, Serdar Gürler, Drole, Hakan Özmert, Bahadır Öztürk ve Doğukan Sinik de sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

04 Kasım 2020 Çarşamba 14:09
Antalyaspor, Kasımpaşa maçına hazırlanıyor

(DHA) Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacak. Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet elde edemeyen kırmızı beyazlılar, deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Fraport TAV Antalyaspor, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Kasımpaşa deplasmanının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenör Tahsin Tam yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlılar taktik çalıştı.

Fraport TAV Antalyaspor'da Amilton ile Jahovic kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçı kadrosunda yer almayacak. Kırmızı beyazlılarda sakatlığı devam eden Serdar Gürler, Drole, Hakan Özmert, Bahadır Öztürk ve Doğukan Sinik de maçta forma giyemeyecek.

Son Güncelleme: 04.11.2020 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.