Antalyaspor, kampta kuvvet depoluyor

FRAPORT TAV Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar kampında sabah denge, kuvvet ve koordinasyon antrenmanı, akşam ise pas ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi.

13 Ağustos 2020 Perşembe 12:34
Antalyaspor, kampta kuvvet depoluyor

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar'daki kampında devam ediyor. Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılar, kampı günde 2 antrenmanla geçiriyor. Sabah antrenmanında futbolcularına denge, kuvvet ve koordinasyon çalıştıran teknik direktör Tamer Tuna, akşam antrenmanında ise takıma pas ve dayanıklılık antrenmanı yaptırıyor. Tamer Tuna, yeni sezondaki maç sayısının fazlalığını dikkate alarak futbolcularının kondisyonunu artırmayı hedefliyor.



Sezon sonrası 8 futbolcusuyla yollarını ayıran Fraport TAV Antalyaspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Serdar Gürler'in tedavisinin ardından takıma dahil olacağı kırmızı beyazlılarda, Orgill antrenmandaki performansıyla dikkati çekti. Transfer sürecinde stoper, orta saha ve kanat bölgesi ve hücumda oynayabilecek futbolcuları takıma dahil etmeyi planlayan Fraport TAV Antalyaspor'da Nuri Şahin ile görüşmeler devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği harcama limitinde transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılar, Nuri Şahin transferini tamamlamayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.