Antalyaspor, Erol Bulut ile prensipte anlaştı

Antalyaspor, teknik direktör Erol Bulut ile prensipte anlaştı. Antalya'ya gelen teknik adamla son görüşmesini yapacak kırmızı beyazlı yönetim, 3 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 11:00
Antalyaspor, Erol Bulut ile prensipte anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışını tamamladı. Kırmızı beyazlı yöneticiler arasında, Evkur Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'un ismi ön plana çıktı. Dün akşam saatlerinde Almanya'dan Antalya'ya gelen Erol Bulut ile menajerler aracılığıyla bağlantı kuran kırmızı beyazlılar, 43 yaşındaki teknik adamla prensipte anlaştı. Gün içerisinde Antalyaspor yöneticileri ile Erol Bulut bir araya gelerek, sözleşmedeki detayları görüşecek. Erol Bulut ile 3 yıllığına prensipte anlaşan Antalyaspor'un Haziran ayının ilk haftası düzenlenecek törenle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Erol Bulut, geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor yönetimine üç yıllık bir proje sunduğunu ve bir yıllık sözleşmeyle önünü görmeden yola devam edemeyeceğini açıklamıştı.


 



ANTALYASPOR, TEKNIK DIREKTOR EROL BULUT ILE PRENSIPTE ANLASTI. ANTALYA'YA GELEN TEKNIK ADAMLA SON GORUSMESINI YAPACAK KIRMIZI BEYAZLI YONETIM, 3 YILLIK SOZLESME IMZALAMAYI PLANLIYOR.(FOTO:MALATYA-DHA-ARSIV)



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.