Antalyaspor'da milli gurur

FRAPORT TAV Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik ile Bünyamin Balcı ümit milli takım aday kadrosuna davet edildi. 

22 Ağustos 2020 Cumartesi 11:37
Antalyaspor'da milli gurur

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

Ümit Milli Takımı 4 Eylül 2020 Cuma günü Andorra U21 Milli Takımı ile İstanbul'da oynayacağı 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Fraport TAV Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı da davet edildi. Kırmızı beyazlıların iki genç futbolcusu salı günü İstanbul'a giderek, ümit milli takımının kampına katılacak.

Fraport TAV Antalyaspor, iki futbolcunun ümit milli takım aday kadroya davetini, sosyal medya hesabından duyurdu. İki futbolcuya tebrik edilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Futbolcularımız Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı, Ümit Milli Takımımızın 4 Eylül 2020 Cuma günü Andorra ile İstanbul'da oynayacağı 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının aday kadrosuna davet edildi. Doğukan ve Bünyamin'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.