Antalyaspor'da hedef galibiyet

ANTALYASPOR, yarın sahasında oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçında galibiyet hedefliyor.

17 Mayıs 2019 Cuma 10:41
Antalyaspor'da hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 33'üncü haftasında Antalyaspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, yarın saat 19.00'da Antalya Stadyumu'nda karşılaşacak. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar, ligde 5'inci sıradaki Evkur Yeni Malatyaspor'u yenmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Bülent Korkmaz, antrenmanlarda futbolcularına rakip oyunculardan daha fazla mücadele etmeleri ve topa sahip olmalarını istedi. Ligde son haftalarda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarına değinen Korkmaz, "Malatyaspor maçı, aynı zamanda bu sezon sahamızda oynadığımız son karşılaşma. Hem iyi oyun, hem de herkesi memnun edecek skor almak istiyoruz" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle Salih Dursun, kart cezasından dolayı da Cissokho forma giyemeyecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkası 10, doğu tribünü 20, batı tribünü 40, VIP 75, misafir tribünü 13 liradan satışa çıktı. İç sahada sezonun son maçında 3 puan isteyen Antalyaspor'un yönetimi, taraftarın tribünü doldurup, takımı desteklemeleri çağrısı yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.