Antalyaspor'da 10 futbolcu 15 gol attı

ANTALYASPOR'un, ligin ilk yarısındaki 17 maçta 10 futbolcu 15 golle rakip fileleri havalandırdı. Kırmızı beyazlılar savunma yaparken de 2 kez kendi kalesine gol attı.

03 Ocak 2020 Cuma 14:13
Antalyaspor'da 10 futbolcu 15 gol attı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun ilk devresinde Antalyaspor, 17 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Kırmızı beyazlılar, bu maçlarda 15 gol attı, kalesinde de 33 gol gördü. Antalyaspor'un 15 golünü 10 futbolcu kaydetti. Kırmızı beyazlılarda en fazla gol atan İsim Serdar Özkan oldu. Serdar Özkan'ın 3 kez fileleri havalandırdığı Antalyaspor'da Ufuk Akyol, Gustavo, Mukairu 2'şer gol attı. Antalyaspor'da Nazım Sangare, Celustka, Diego, Chahechouhe, Hakan Özmert, Chico da 1 gol attı.

Kırmızı beyazlılarda futbolcular savunma yaparken kendi kalesine 2 gol attı. Bu goller ise defans oyuncuları Bahadır Öztürk ile Celustka'dan geldi. Antalyasporlu futbolcular 15 golün 3'ünü penaltıdan, 8'ini ayak, 4'ünü de kafa vuruşuyla kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.