Antalyaspor Avrupa'yı istiyor

Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais, ligde üst sıraları hedefleyeceklerini belirtirken futbolculardan Serdar Özkan ve Yekta Kurtuluş, içerde ve dışarda iyi oynayarak Avrupa Kupaları'na gidecek bir takım olacaklarını söyledi.

12 Temmuz 2016 Salı 13:21
Antalyaspor Avrupa'yı istiyor
Antalyaspor'un teknik heyeti ve futbolcular, 2016-2017 sezonunun ilk değerlendirmesini yaptı. Teknik direktör Morais, geçen sezonu iyi bir oyunla orta sıralarda bitirdiklerini hatırlatarak, “Benim yeni sezondan beklentim, oyun kalitemizi geliştirmek, üzerine koyarak üst sıralarda oynayan bir Antalyaspor'u sizlere seyrettirmek" dedi. Morais, Antalyaspor taraftarını ve sevenlerini yeni sezonda da yanlarında görmek istediklerini vurguladı, "Onların desteğine ihtiyacımız var. Üst sıraları hedefleyen bir Antalyaspor olmak istiyoruz" diye konuştu.

Morais, bir soru üzerine, “Ben Antalyaspor'un teknik direktörüyüm. Antalyasporlu Eto'o'nun vakfı, uluslararası bir organizasyon düzenliyor. Ben de bu organizasyona katılacağım" dedi.

Futbolculardan Serdar Özkan ise kamp için Isparta'ya hareket edeceklerini belirtirken şunları söyledi:

"İnşallah sakatlık yaşanmayan, kazasız, belasız bir kamp dönemi geçiririz. Geçen sene sezonu iyi bir yerde bıraktığımızı düşünüyorum. Yapacağımız takviyelerle de daha üstüne koyup, inşallah çok daha yukarılara oynayan bir Antalyaspor seyrettirmek istiyoruz. Geçen yılki performansımızı devam ettirirsek, bu yıl Avrupa Kupaları'na gidecek bir Antalyaspor izlettireceğiz."

Yekta Kurtuluş ise la bugün sezonun startını verdiklerini hatırlatırken şöyle konuştu:

"Bütün takımlara sakatlık olmadan, sağlıklı bir sezon diliyorum. Geçen sene sahamızda çok iyi futbol oynayarak, sezonu iyi bir yerde bitirdik. Daha iyi de olabilirdi. Bu sene hem sahamızda hem de deplasmanda güzel futbolu oynayıp Avrupa'yı hedefleyeceğiz." 

Son Güncelleme: 12.07.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.