Antalyaspor'a Beşiktaş maçı öncesi moral

ANTALYASPOR'un Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanı ziyaret eden taraftarlar, futbolcular ve teknik heyete baklava ikram ederek, maçta 3 puan kazanmalarını istedi.

01 Kasım 2019 Cuma 09:28
Antalyaspor'a Beşiktaş maçı öncesi moral

Antalyaspor'da futbolcular, yönetim ve teknik heyet öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Ali Şafak Öztürk, yemek sonrasında teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Daha önce de yaşanan sıkıntılı dönemleri birlik ve beraberlikle aşarak tarihi sonuçlara imza attıklarını anlatan Öztürk, çok güzel başarılar kazanacak bir teknik heyete ve futbolcu grubuna sahip olduklarını söyledi. Başkan Öztürk, Beşiktaş maçının Antalyaspor için yeni bir başlangıç olmasının istedi.

TARAFTARLARIMIZ DESTEK VERDİ
Etkinliğin ardından kırmızı beyazlılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Antrenmanı ziyaret eden taraftarlar, futbolculara baklava ikram etti, tezahüratlarla takıma moral verdi. Grup 1966 ve 07 Gençlik grupları, teknik direktör Bülent Korkmaz ve futbolculara olan güvenini anlattı. Taraftar futbolculara Beşiktaş maçında galibiyet beklediklerini belirtti. 
Antrenmanı izleyen taraftarlar, Antalyaspor'un U19 takımını da başarılı sonuçlarından dolayı tebrik eti. Taraftarlar genç futbolculardan bu yıl şampiyonluk beklediklerini söyledi. A takımın antrenmanının bir bölümünü de izleyen taraftarlar,  Atilla Konuk Tesisleri'nden tezahüratlar eşliğinde ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.