Antalya'nın Kadın Basketbol Takımı lige hazır

Antalya'yı Türkiye Kadınlar Basketbol 2 Ligi'nde temsil edecek Antalya Yıldızları Spor Kulübü yönetimi, teknik ekibi ve sporcular, basın karşısına çıktı.

05 Eylül 2014 Cuma 19:07
Antalya'nın Kadın Basketbol Takımı lige hazır
Yeni kurulan kadrosuyla Porto Bello Otel'de düzenlenen basın toplantısında Antalyalılarla tanışan Antalya Yıldızları Spor Kulübü yönetimi ve teknik ekibi, hedeflerinin birinci lig olduğunu söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde Antalya adına mücadele edecek olan Antalya Yıldızları Spor Kulübü'nün tanıtım toplantısına, Kulüp Başkanı Burak İkizoğlu da katıldı. Takımın Baş Antrenörü Levent Deringöl, toplantı sonunda sözleşmeye imza attı. Deringöl'ün imzasının ardından sporcular da sözleşmeleri tek tek imzalayarak Antalya Yıldızları Spor Kulübü'nün resmi sporcuları oldu.

Antalya Yıldızları Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Muhsin Dipevliler ile karşılıklı imzaların atıldığı imza merasiminin ardından Deringöl, bir sezon sonra takımlarını birinci ligde görmeyi hedeflediklerini söyledi.

Antalya, İzmir ve İstanbul'dan transfer edilen basketbolcular, takım olarak hareket edeceklerini ve şampiyonluk kupasını kucaklamayı istediklerini kaydetti. Toplantıda sporcuları tek tek tanıtan yardımcı antrenör Çağrı Demir, sporcuların geçmişi hakkında da bilgi verdi. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.