Antalya'nın rakibi Beykoz

 ERKEKLER Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, ligin 17. haftasında sahasında Beykoz Belediyesi'ni ağırlayacak.

09 Şubat 2018 Cuma 13:41
Antalya'nın rakibi Beykoz

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin ilk yarısını 6. sırada tamamlayan Antalyaspor, ligin 2. yarısında çıkışını sürdürüyor. Avrupa Kupası'nda oynama hedefiyle çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlı ekip, ligde 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor. Antalyaspor, ligin 17. haftasında

11 Şubat Pazar Beykoz Belediyesi'ni ağırlayacak. Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.00'da başlayacak.


Antalyaspor Hentbol Takımı Başantrenörü Stevo Nikocevic, ligin ilk yarısında ortaya koydukları oyunu daha üst seviyelere çıkartarak, Avrupa Kupası yolunda emin adım atmak istediklerini söyledi.


Taraftarları maça beklediklerini sözlerine ekleyen Stevo Nikocevic, "Ligdeki yükselişimiz sürüyor. Beykoz Belediyespor maçını, taraftarımızın önünde kazanarak Avrupa kupaları yolunda bir adım daha atmak istiyoruz. Taraftarımızın bizleri desteklemesi çok önemli. Bize güç vermeleri için onları bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.