Antalya engelliler puan arıyor

Ampute Futbol Süper Ligi 2014- 2015 sezonu 4'üncü haftasında Antalya Engelliler, pazar günü deplasmanda Kayseri Melikgazi Belediyespor'la karşılaşacak.

31 Ekim 2014 Cuma 10:36
Antalya engelliler puan arıyor
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Ampute Futbol Süper Ligi 2014- 2015 sezonunun 3'üncü haftasında Malatya Bedensel Engelliler'le berabere kalan Antalya Engelliler, Kayseri Melikgazi ile karşılaşacak.

Antalya Engelliler Ampute Futbol Takımı Antrenörü Tahir Güven, geçen haftaki karşılaşmada üstün olan takım olmalarına rağmen golü bulamadıklarını belirtti. Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kayseri Melikgazi Belediyespor maçını yorumlayan Güven, "Amacımız 3 puan almak. Kayseri'ye kazanmak için gideceğiz. 3 puanı alarak rahatlamak istiyoruz. Gol yollarındaki sorunu atlatmak için oyuncularımızla çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Ampute Futbol Süper Ligi'nde oynayan kulüplerin çoğunun belediyelerden destek aldığını belirten Güven, Antalya'da da belediyelerin takıma destek olmalarını talep etti.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.