Antalya atletizm pisti yenilendi

MURATPAŞA İlçesi 100. Yıl Spor Tesisleri'ndeki atletizm pistinin yenilenme çalışmalarında sona gelindi.

05 Ekim 2016 Çarşamba 10:56
Antalya atletizm pisti yenilendi
Yeşildere Mahallesi'ndeki 100. Yıl Spor Tesisleri'ndeki atletizm pistinde süren çalışmaları yerinde inceleyen Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti. Atletizm pisti zeminin tamamen sökülüp yenilendiğini anlatan Hacıcaferoğlu, "Uzun atlama, cirit, yüksek atlama ve gülle atış alanları tamamlandı. Tartan zemin yenilenerek daha modern hale getirildi" dedi.

Diğer spor tesislerinde de bakım ve onarım çalışmaları yapılacağını anlatan Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Antalya uluslararası ve ulusal müsabakaların yapıldığı önemli standartlara sahip bir şehir. Tesislerimizde 7'den 70'e herkesin daha çok spor yapması için bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdık" dedi. 

Son Güncelleme: 05.10.2016 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.