Alanya'ya destek

Albimo Alanyaspor'a, Trust United Emlak ve İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Özgen 10 bin TL bağışta bulundu. Şirket çalışanlarının tamamı ise Passolig kartı alarak kampanyaya katıldı.

14 Kasım 2014 Cuma 11:22
Alanya'ya destek
Albimo Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Enver Vural ve Mevlüthan Çavuşoğlu ile Passolig Sorumlusu Hatice Ünal, Durmuş Özgen'i ofisinde ziyaret etti. Özgen, Albimo Alanyaspor'un PTT 1. Lig'e çıkmasıyla gururlandıklarını söyledi.

Geçen sezon sonunda Albimo Alanyaspor'un İstanbul'da Hatayspor ile oynadığı play off finalini de izlediğini belirten Özgen, "Bu yardımı yapmaya orada karar verdim. Şehrin sesini duyuran kulübümüzü kutluyorum. Bu tarihi başarıyı Alanya'ya getiren yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Alanyaspor Başkan Yardımcısı Enver Vural ise "Durmuş beye çok teşekkür ediyoruz. Alanya'dan kazanan herkesi bu duyarlılığı göstermeye davet ediyoruz" diye konuştu. Ziyaret sonunda ise kulübün logosu bulunan pasta kesildi.
 

Son Güncelleme: 14.11.2014 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.