Alanyasporlu yönetici ve futbolcular öğrencilerle buluştu

AYTEMİZ Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve diğer yöneticilerle bazı futbolcular ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi.

28 Eylül 2016 Çarşamba 17:26
Alanyasporlu yönetici ve futbolcular öğrencilerle buluştu
Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Paşaoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Sportif Direktör Taner Savut, futbolcular Emre Akbaba, Gökay İravul, Efecan Karaca, Erhan Kartal, Berkan Emir, Daniel Candeias, Vagner Love, Isaac Sackey ve Donald Guerrier, Türkler Aynur- Hasan Sipahioğlu İlkokulu'nda düzenlenen söyleşiye katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Okul Müdürü Nuri Ökmen'in organize ettiği söyleşide renkli görüntüler yaşandı. Öğrenciler, futbolcu ve yöneticilerden merak ettiği konular hakkında bilgi aldı.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Türkler Aynur- Hasan Sipahioğlu İlkokulu'nun başarısı ile her zaman gurur duyduklarını söyledi. Kendisinin ve Dışişleri Bakanı olan kardeşi Mevlüt Çavuşoğlu'nun da bu okuldan mezun olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Ben ve tüm kardeşlerim bu okulda okuduk. Burada çok anımız var. Geçen yıl da burada öğrencilerimizle bir araya gelmiştik. Fakat bu yıl Süper Lig takımı olarak geldik. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Öğrenciler söyleşi sonunda futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcular ise öğrencilere Aytemiz Alanyaspor logolu çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Son Güncelleme: 28.09.2016 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.