Alanyasporlu atlet Kazakistan'da şampiyon oldu

KAZAKİSTAN'da gerçekleştirilen Red Bull 400 Almaty Yarışı'nda Multigroup Alanyaspor'u temsil eden milli sporcu Ahmet Arslan kupanın sahibi oldu.

03 Mayıs 2016 Salı 17:13
 Alanyasporlu atlet Kazakistan'da şampiyon oldu
Multigroup Alanyasporlu atlet Ahmet Arslan, önceki gün Kazakistan'da yapılan sezonun ilk yarışında ipi göğüsledi. Milli atlet Arslan, Miltegroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Türkiye Atletizm Federasyonu ve sponsoru Red Bull'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sezonun ilk yarışını şampiyonlukla tamamladığını belirten Arslan, "Aldığım desteklerin karşılığı olarak yarışlara odaklanmak, çalışmak ve başarmak kalıyor. Bu yarışta bu amaca ulaştığım için çok mutluyum. Gelecek yarışlarda da başarılı sonuçlar için özveriyle çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca lisanslı sporcusu ve atletizm branşının antrenörü olarak görev yapıp gönül bağı ile bağlı olduğum Alanyasporumuza Süper Lig yolunda son 2 maçında başarılar diliyorum. İnşallah futbol takımımız Süper Lig'e yükselerek bizlere büyük gurur ve sevinç yaşatacaklar" dedi. 



Red Bull 400 yarışlarında tecrübeli olmasına rağmen Almaty'de yine büyük bir heyecan yaşadığını dile getiren Arslan, "Bu heyecanda hem sezonun ilk yarışı olması, atalarımızın köklerinin bağlı olduğu Orta Asya bölgesinde yapılıyor olması, hem de yeni ve farklı bir noktada koşuluyor olmasının yanında sürprizlere açık bir yarış olmasıydı. Kısa, zorlu ve farklı bir yarış olmasından dolayı sürpriz çıkışlara açık bir yarıştı. Rahat ve kontrollü bir yarı final yarışının ardından rahat şekilde finale kalmayı başardım. Önemli olan mümkün olan en az yorgunluk ile finale kalabilmekti. Finale daha hazır ve konsantrasyonumu arttırmış şekilde çıktım. Final biraz zorlu olsa da yarışın son bölümlerinde rakiplerime üstünlük sağlayıp yarışı kazanmayı bildim" diye konuştu. 



Arslan 8 Mayıs'ta Wings For Life Worl Run yarışında Alanya'yı temsil edecek.

Son Güncelleme: 03.05.2016 17:15
Anahtar Kelimeler:
Antalya Alanya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.