Alanyaspor'da Trabzonspor hazırlıkları sürüyor

SPOR Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor, ligin 4'üncü haftasında cumartesi günü Trabzonspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüruyor.

15 Eylül 2016 Perşembe 14:03
Alanyaspor'da Trabzonspor hazırlıkları sürüyor
Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor mesaisini tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi bazı futbolcular, yürüme engelli sporseverlerin formalarını imzaladı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışmalarıyla sona erdi. Sakatlığı bulunan Jonathan Ayite ve Ismail Aissati antrenmana katılmadı. Turuncu yeşilli takım Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Oba Stadı bakımda olduğu için evindeki ilk karşılaşma olan Antalyaspor maçını Antalya Stadı'nda oynayan turuncu yeşilliler, Trabzonspor maçında ilk kez seyircisi önüne çıkacak. Aytemiz Alanyaspor'da cumartesi günü saat 18.00'de oynanacak Trabzonspor maçının biletleri ise satışa çıktı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre maraton ve kapalı tribün 60 TL, güney kale arkası ve misafir tribünü 40 TL, kuzey kale arkası tribününde biletler 30 TL'den satışa sunuldu. 

Son Güncelleme: 15.09.2016 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.