ALANYA'DA ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA

PTT 1'inci Lig'e yükselen Alanyaspor, ilçede coşkuyla karşılandı.

02 Haziran 2014 Pazartesi 18:59
ALANYA'DA ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA
Alanyasporlu taraftalar takımını Gazipaşa Havalimanı'nda karşıladı. Konvoy eşliğinde Kargıcak Mahallesi'ndeki Klas Otel'e gelen kafile çiçeklerle karşılandı. Burada verilen kokteylde Kaymakam Erhan Özdemir, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu birlikte şampiyonluk pastasını kesti.

KORTEJE BÜYÜK İLGİ
Kafile daha sonra turuncu yeşil bayrak, flama, atkı ve balonlarla süslenen üstü açık otobüsle şehir turu attı. Otomobil ve motosiklet konvoyu eşliğinde kent merkezine gelen turuncu yeşilliler, halkın büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı. Otobüsü sık sık durduran taraftarlar meşaleler yakarak futbolcularla karşılıklı tezahüratlar yaptı. Yabancı turistler de kutlamalara alkışlarıyla destek verdi. Konvoy konser alanındaki kutlama alanında sona erdi.


KONSER ÖNCESİ KUTLAMA
Şampiyonluk coşkusu burada da devam etti. 14'üncü Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali kapsamında belediye binası arkasında düzenlenen Gülşen konserinden önce futbolcular tek tek isimleri okunarak sahneye davet edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de futbolcularla birlikte şampiyonluk kupasını kaldırarak seyircilerle karşılıklı 'turuncu - yeşil' tezahüratı yaptı. havai fişek gösterisinin ardından konsere geçildi.


AYRILIK MESAJI
Şampiyonluk coşkusu yaşanan Alanyaspor'da kulübün başkan yardımcılarından Fikret Arık kendisine ait facebook hesabından yeni yönetimde yer almayacağını açıkladı. 9 yıllık yöneticilik hayatında çok güzel günler yaşadığını belirten Arık, "Alanyaspor'un bu şehir için ne kadar önemli birleştirici bir güç olduğunu anlatmaya çalıştım. Nihayetinde Allah'ım bana Alanyaspor'un şampiyonluğunu da yaşattı. Ben kendi adıma misyonumu tamamladım. Yeni seçilecek yönetim kurulunun Alanyaspor bayrağını daha üstlere çıkaracağına inanıyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin" dedi.


Son Güncelleme: 02.06.2014 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.