ALANYA'DA HEDEF İLK 6

İstanbul'da yapılan PTT 1. Lig fikstür çekimine katılan Alanyaspor Başkan Yardımcısı Bilal Gömeç, hedeflerinin ilk 6 olduğunu söyledi.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:55
ALANYA'DA HEDEF İLK 6
PTT 1. Lig fikstürü İstanbul'da çekildi. Grand Tarabya Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine Alanyaspor adına başkan yardımcısı Bilal Gömeç katıldı. PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonu 30-31 Ağustos 2014'te başlayacak ve 23-24 Mayıs 2015'te sona erecek. Alanyaspor ligin ilk haftasında Manisaspor'a konuk olacak.

HEDEFE İNANDIK
Başkan Yardımcısı Gömeç, PTT 1. Lig'de ilk sezonda ilk 6'yı hedeflediklerini söyledi. Alanyaspor'un bir ilçe takımı olduğunu ve yönetim kurulunun gelecek için koydukları hedeflere inandığını vurgulayan Gömeç, "Yıllardır yaptığımız yatırımların meyvesini sonunda aldık. Alanya turizm memleketi olduğu için bu yıl olmasa da gelecek sezon Süper Lig'e çıkmak için mücadele edeceğiz" dedi.

FİKSTÜRÜ BEĞENDİ
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise lige çok iddialı olmayan bir takımla başlayacak olmanın kendileri için bir avantaj olduğunu söyledi. Ligin ilk 6 haftasında oynayacakları maçların ligdeki konumlarını belirleyeceğini dile getiren Altıparmak, "Ligin sonlarına doğru şampiyonluğun en büyük adayı gibi görünen takımlarla oynayacağız. O zamana kadar iddialı rakiplerin karşısına en az kayıpla çıkmak istiyoruz. Bana göre iyi bir fikstür çekildi" diye konuştu.

TESTTEN GEÇTİLER
Davraz'da kamp yapan Alanyasporlu futbolcular kuvvet testinden geçti. İstanbul ve Marmara Üniversitesi'nden gelen performans uzmanı Abdullah Engin, Mustafa Şahin, Ramazan Akyıldız ve Ömer Faruk Akgül tarafından yapılan testler 2 gün sürdü. Sporcuların dayanıklılık, sürat, sıçrama, topla ve topsuz çeviklik ile vücut kompozisyon değerlendirmeleri yapıldı. Teknik ekip, test sonuçlarına göre futbolculara hem bireysel, hem de grup antrenmanları yaptırarak takımın performansını en üst seviyeye çekecek. Sporcular Davraz ve Erzurum'da kamp çalışmalarını tamamladıklarında yapılacak 2'nci testlerle gelişim seviyeleri belirlenerek antrenman planlamaları düzenlenecek.

Son Güncelleme: 19.07.2014 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.