Aksu'nun minik kramponları

AKSU Belediyesi Spor Kulübü’nün güreşlerden sonra en büyük umudu olan futbol alt yapısı giderek güç kazanıyor. Yöneticiler, alt yapıdan yetişen genç yeteneklerin önümüzdeki yıllarda yeşil sahalarda fırtına gibi eseceklerini söylediler.

12 Aralık 2016 Pazartesi 12:06
Aksu'nun minik kramponları
Belediye Spor Kulübü’nün U-11 Minik Takımı, her hafta Cumartesi günleri, Teknik Sorumlu Mevlüt Çırpan antrenörlüğünde çalışmalarını ve antrenmanlarını devam ettiriyor. Kulüp yöneticileri, “İlçemizde eğitim gören miniklerimiz Aksu Belediyespor Kulübünün verdiği hizmet ile sosyal ve sportif faaliyetlerimiz içerisinde yer alarak iyi bir birey, iyi vatandaş ve iyi birer sporcu olmayı hedefliyor” dedi.
Öte yandan, U-11 minik takımının futbolcuları da, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 

Son Güncelleme: 12.12.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.