Aksu Güreşleri 8 Ekim'de

Türkiye Güreş Federasyonu, 2017 yılı içinde yapılacak olan yağlı güreş müsabakalarının takvimini açıkladı. Buna göre Aksu Belediyesi’nin bu yıl 4. sünü düzenleyeceği güreşler 8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

26 Ocak 2017 Perşembe 11:13
Aksu Güreşleri 8 Ekim'de
Aksu’da güreş heyecanı bu yıl da büyük coşkuyla hayata geçirilecek. Aksu Belediyesi’nin Akdeniz’in en iyi güreşlerini organize etmek amacıyla üç yıldır geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve güreş çevrelerinden tam not alan yağlı pehlivan güreşlerinin bu yıl 4. sü yapılacak. Güreş takvimini açıklayan Türkiye Güreş Federasyonu, ilk güreşlerin nisan ayında yapılmaya başlanacağını duyurdu. Sezonun son güreşi ise 8 Ekim’de yapılacak olan Aksu Belediyesi 4. Yağlı pehlivan güreşleri olarak açıklandı.



3 yıldır yükselen bir başarı grafiği ile yağlı pehlivan güreşlerini gerçekleştiren Aksu Belediyesi, geçen yıl yaptığı organizasyonda hem güreşlerin başarısı hem de yeni güreş sahasının muhteşemliği ile büyük beğeni toplamıştı. Bu yıl da güzel bir organizasyon yapacaklarını dile getiren Aksu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, “Biz hedefimizi Akdeniz’in en iyi güreşlerini gerçekleştirmek, güreşte marka olmak olarak belirledik. Özellikle geçen yıl aldığımız övgülerle bu yolda emin adımlarla ilerlediğimizi de görmüş olduk. 3 yıldır Türkiye’nin her yerinden güreşçileri ve güreş severleri ağırlıyoruz. Bu yıl çıtamızı biraz daha yükselterek yola devam edeceğiz. Bu konuda bizden yardımını hiç esirgemeyen, her zaman en büyük destekçimiz olan Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e teşekkür ediyoruz. Başarı ekip işidir ve biz ekip olarak çalışarak başarıyı elde ediyoruz. 8 Ekim’de güreş severlere yine güzel bir organizasyon yaşatacağız” dedi.
 

Son Güncelleme: 26.01.2017 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.