5 dakikada 5'incilik geldi

ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, son 5 dakikada 2 güzel golle Osmanlıspor'u yendiklerini belirterek, "5 dakikada 5'incilik geldi. Hedefimiz bu yıl için ligi ilk 10'da tamamlamak, ama Avrupa derseniz neden olmasın" dedi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 11:07
5 dakikada 5'incilik geldi
Süper Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Antalyaspor, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü Osmanlıspor karşısında 89'uncu dakikada Mbilla, 90+3'te de Eto'o'nun golüyle rakibini mağlup etti. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 28'e çıkarıp, ligde 5'inci sıraya yükseldi. Antalyaspor yönetimine galibiyet sözü veren başta Mbilla ve diğer futbolcular, sözlerini yerine getirmenin sevincini karşılaşma sonrası coşkuyla yaşadı. Karşılaşmada Eto'o da 4 haftalık suskunluğunun ardından gol attı.

SON SIRADAN 5'İNCİLİĞE YÜKSELİŞ
Ligin ilk 6 haftasını 2 puanla geçiren Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve başlamasının ardından hızlı yükselişiyle 5'inci sırada yükselmenin coşkusunu yaşadı. Kırmızı beyazlılarda yönetim, teknik heyet ve futbolcular, takımın yakaladığı istikrarı sürdürmeyi hedefliyor. Osmanlıspor maçında ilk kez Antalyaspor forması giyen Salih Dursun da performansıyla Çalımbay'dan tam not aldı.



"AVRUPA NEDEN OLMASIN"
Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, iki takımın sahada denk mücadele ettiğini anlattı. Antalyaspor'un karşılaşmaya iyi başladığını ve skorda geriye düşmesine rağmen mücadele gücünü azaltmadığına değinen Terzioğlu, "Son 5 dakikada 2 güzel golle Osmanlıspor'u yendik. 5 dakikada 5'incilik geldi. Takımımız her geçen gün daha iyi oynuyor. Hedefimiz bu yıl için ligi ilk 10'da tamamlamak ama Avrupa derseniz, neden olmasın. Muhteşem taraftar desteği vardı. Hakem açısından kolay bir maçtı. Sadece yediğimiz golden önceki pozisyonda Zeki'ye faul yapıldığı düşüncesindeyim. Bu kararın sonuca etkili olmaması sevindirici. Maçtan önce futbolcular galibiyet, Mbilla gol sözü vermişti. Verilen sözlerin yerine getirilmesi anlamlı oldu. Eto'o da uzun bir aradan sonra golle buluştu" diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.01.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.