2 yılda 121 maç, 12 madalya

ANTALYA'da iki yıl önce ailesinin yönlendirmesiyle tenise başlayan Nebi Efe Serin (10), katıldığı 121 turnuvada Türkiye şampiyonluğu dahil 12 madalya kazandı.

11 Ekim 2018 Perşembe 12:08
2 yılda 121 maç, 12 madalya

Nurgül Köktürk (NK) Tenis Akademisi sporcusu Nebi Efe Serin, 2 yıl önce ailesinin yönlendirmesiyle tenise başladı. Her gün antrenman yaparak turnuvalara hazırlanan Efe, iki yılda katıldığı turnuvalarda 12 madalya kazandı. 10 yaş erkeklerde 4 kez birincilik elde eden Efe, 3 defa da ikinci oldu. 12 yaş kategorisinde de müsabakalara katılan Efe, 3 kez birinci, bir kez de ikincilik elde etti. Farklı kategorilerde Türkiye şampiyonluğu kazanan Efe, küçük yaşına rağmen 121 maç yaparak, önemli bir başarıya imza attı. Nebi Efe Serin uluslararası müsabakalarda başarı kazanmak istediğini söyledi.

NK Tenis Akademisi Başantrenörü Nurgül Köktürk Karakaya, sporcusu tenise başlayalı iki yıl olmasına rağmen sistemli eğitim sayesinde kendinden yaşça büyük rakiplerine karşı maç kazanabildiğini anlattı. Efe'nin bu yıl gerçekleştirilen Türkiye kupalarında birincilik kazandığını vurgulayan Karakaya, "Sporcumuz haftanın yedi günü bilfiil antrenmanlara geliyor. Bu disiplinini derslere de yansıtıyor. Şu an hem derslerinde hem teniste başarılı bir yol izliyor. Nebi Efe Serin tenis sporunda her gittiği turnuvada yeni bir başarıya imza atıyor. Kısa vadeli olarak sporcumuzun turnuva tecrübesini artırarak ilerleyen süreçte milli sporcular arasında yer almasını hedefliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2018 12:10
Anahtar Kelimeler:
Nebi Efe Serin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.