1207 Antalya'nın hedefi galibiyet

TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, sahasında İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor'la karşılaşacak.

03 Şubat 2017 Cuma 12:20
1207 Antalya'nın hedefi galibiyet
Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı 5 Şubat Pazar günü kendi sahasında, Samsun temsilcisi İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 3- 1 yenen 1207 Antalya, yine galibiyeti hedefliyor. Saat 12.00'da başlayacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten sportif direktör Hüseyin Türk, geçen hafta Beşiktaş'la oynadıkları maçta verilen haksız penaltıdan gelen golle mağlup olduklarını söyledi.

Karşılaşmada iyi futbol ortaya koyduklarını ancak skoru değiştiremediklerini ifade eden Türk, "Hedefimiz doğrultusunda oynadığımız grup maçlarını en iyi yerde bitirmek için çalışıyoruz. Ligde takımlar yaptığı transferlerle güç kazandı. Artık her takım güçlü konuma geldi. Bu yüzden kolay maç yok. Ancak biz gücümüzün farkındayız. Kolombiyalı Lady'in üst adale grubunda sakatlığı söz konusu. Kendisinden en iyi verimi almaya çalışıyoruz. Bu hafta oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Bunun dışında sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 03.02.2017 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.