12 yaş erkekler tenis Avrupa finalleri başlıyor

UluslararasıTenis Federasyonu ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2013 faaliyet programında yer alan '12 Yaş Erkekler Tenis Avrupa Finali', 8-11 Ağustos tarihleri arasında Park Alanya Tesisleri'nde yapılacak.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 11:49
12 yaş erkekler tenis Avrupa finalleri başlıyor
Belarus, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, İtalya, İngiltere olmak üzere 8 ülkeden 28 sporcunun katıldığı organizasyonun, Türkiye'de ilk kez Alanya da yapılacağını belirten Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, "Alanya Belediyesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan Bayramı süresince yapılacak olan Avrupa finallerine tüm tenis ve sporseverleri davet ediyorum" dedi.

Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, ilçede uluslararası tenis organizasyonuna ev sahipliği yapacakları için mutlu olduklarını söyledi. Organizasyon Teknik Sorumlusu Turgay Soysal da bu organizasyonun Alanya'da yapılmasını sağlayan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural'a, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na teşekkür etti.

Müsabakalar yarın 09.00'da düzenlenecek açılış seremonisinin ardından başlayacak. 

Son Güncelleme: 07.08.2013 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.