12 yaş erkekler Avrupa tenis finalleri sona erdi

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde gerçekleştirilen 12 Yaş Erkekler Tenis Avrupa Finalleri’nde Belarus’u 2-1 yenen İtalya, müsabakaları birinci tamamladı.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 09:00
12 yaş erkekler Avrupa tenis finalleri sona erdi
Uluslararası Tenis Federasyonu ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2013 yılı takviminde yer alan 12 Yaş Erkekler Tenis Avrupa Finalleri, Park Alanya Tesisleri'nde yapıldı. 8 Ağustos’ta başlayan şampiyonada, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, İtalya ve İngiltere’den toplam 28 sporcu mücadele etti. Müsabakaların finalinde, Belarus'u 2-1 yenen İtalya, birinci oldu. Belarus 2’nci olurken, Polonya’yı 3-0 yenen Çek Cumhuriyeti ise 3’ncü oldu. Şampiyona, İtalya, Belarus ve Çek Cumhuriyeti sporcularına ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. 

Son Güncelleme: 12.08.2013 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.