“Yolumuz açık, yarınımız parlak”

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Köse, “İstiklal Savaşı’nın en önemli aşamasını oluşturan Büyük Taarruz ve Atatürk’ün bizzat komuta ettiği Başkomutan Meydan Muharebesi’nde, milletimiz ve ordumuz, adeta imkansızı başararak, başka milletlere de örnek olacak bir zafere imza atmıştır” dedi.

29 Ağustos 2013 Perşembe 14:55
“Yolumuz açık, yarınımız parlak”
Türk Milleti’nin, Malazgirt Zaferi ile başlattığı medeniyet yürüyüşünü aynı azim ve kararlılıkla sürdürdüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Malazgirt Zaferi ile Anadolu’yu yurt edinen ecdadımız, Çanakkale Savaşı ve İstiklal Savaşı ile bu toprakların ebediyen vatan olarak kalacağını bütün dünyaya ilan etti. Şanlı tarihimizden aldığımız güç ve geçmişten gelen birikimlerin üzerine geleceğimizi inşa ettik. Ecdadımızın büyük bedeller ödeyerek, her safhası parlak zaferlerle dolu şanlı bir tarihe sahibiz. Bizler de bu güvenle, ülkemizi demokratik, siyasi ve ekonomik bakımdan daha ileri seviyelere taşımak, her alandaki standartlarımızı yükselterek milletimizin beklentilerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sahip olduğumuz değerler ve Cumhuriyet tarihi boyunca elde ettiğimiz kazanımlar, Türkiye’nin yolunun açık, yarınlarının parlak olduğunun en açık göstergeleridir. Bu kazanımlara sahip çıkarak, Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi daha ileriye götürmeye çalışıyoruz. Milletimiz; büyük tarihinden ve milli mücadelemizdeki ruhtan aldığı ilhamla dayanışma ve kardeşlik bilincini koruyarak, bölücülere ve kargaşa isteyenlere fırsat vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Antalyalı hemşehrilerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.08.2013 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.